Oficina del President

El president Mas demana als mitjans de comunicació que "ajudin la societat catalana a tenir un canvi de mentalitat per tal d'aixecar el país"

query_builder   22 desembre 2011 21:48

event_note Nota de premsa

El president Mas demana als mitjans de comunicació que "ajudin la societat catalana a tenir un canvi de mentalitat per tal d'aixecar el país"

  • El cap de l’Executiu ha presidit aquesta tarda l’entrega dels Premis Nacionals de Comunicació 2011
Fotografia de família dels guardonats amb els Premis Nacionals de Comunicació 2011
Fotografia de família dels guardonats amb els Premis Nacionals de Comunicació 2011
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquesta tarda als mitjans de comunicació que ajudin la societat catalana “a fer un canvi de mentalitat i a crear actituds positives” perquè és el que realment “aconseguirà aixecar el país”.
 
“En aquest moment, la vostra feina no és només fer preguntes incòmodes, sinó ser també part de la solució. I això vol dir ajudar que hi hagi un canvi de mentalitat al nostre país”, ha remarcat el cap de l’Executiu. “Estem en el mateix vaixell i hem d’intentar pilotar d’una manera que ens porti a tots a bon port”, els ha demanat.
 
El president ha pronunciat aquestes paraules en el decurs dels Premis Nacionals de Comunicació 2011 que reconeixen, des de 1999, les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació i les telecomunicacions a Catalunya o en llengua catalana.
 
Davant d’una nodrida representació de professionals del sector, el president ha explicat que “per canviar les actituds, cal tenir prèviament una mentalitat de voler canviar” i s’ha mostrat confiat que, si Catalunya ho practica, “podrem assumir lideratge en el sud d’Europa i ser un bon exemple en molts terrenys”.
 
El president ha felicitat a tots els guardonats d’enguany, destacant “la creativitat i el compromís” que demostren, i ha assegurat que premiar el sector de la comunicació de Catalunya “forma part de la identitat del país”.Agraeixo a tothom qui, dins de la comunicació, fa l’aposta per l’idioma nacional del país. Cada vegada es creu més en el propi país en aquest sentit, i això alimenta l’autoconfiança que hem de tenir en nosaltres mateixos, i a més ens personalitza”, ha manifestat.
 
L’acte dels Premis Nacionals de Comunicació 2011 s’ha celebrat al Palau de la Generalitat, i ha comptat també amb la presència del portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs; del secretari de Comunicació, Josep Martí, i del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich.
 
 
Els guardonats d'enguany han estat:
 
Premi Nacional de Comunicació de Proximitat: Federació de Ràdios Locals de Catalunya.
Premi Nacional de Publicitat: José Ángel Abancéns
Premi Nacional de Telecomunicacions: Capitalitat del Mobile World Capital
Premi Nacional d’Internet: Dídac Lee
Premi Nacional de Premsa: La Vanguardia en català
Premi Nacional de Televisió: Polseres Vermelles
Premi Nacional de Radiodifusió: Manel Fuentes
 
 
Nota: Adjuntem un dossier de premsa sobre els Premis Nacionals de Comunicació 2011

1  

Imatges

Premis Nacionals de Comunicació 2011

Premis Nacionals de Comunicació 2011 845

1  

Fitxers adjunts

Dossier dels Premis Nacionals de Comunicació 2011

Dossier dels Premis Nacionals de Comunicació 2011
PDF | 1571