Palau Robert

El Palau Robert participa en la Marató de Donació de Sang de Barcelona

El 13 i el 14 de gener

El Palau Robert participa en la Marató de Donació de Sang de Barcelona

query_builder   11 gener 2012 12:25

event_note Nota de premsa

El 13 i el 14 de gener

El Palau Robert participa en la Marató de Donació de Sang de Barcelona

El Palau Robert participa, conjuntament amb la Diputació i els centres fixos de donació que el Banc de Sang i Teixits (BST) té als hospitals de Vall d’Hebron, Sant Pau i Clínic, en la cinquena edició de la Marató de Donació de Sang el 13  i el 14 de gener. La Marató, sota el lema “Moltes gràcies”, l’organitza el Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació, Creu Roja i altres entitats ciutadanes.
Palau Robert
El marcador de la Marató es posarà en marxa el divendres 13 de gener, a les 10 del matí. Assistiran a l’acte, que presentarà el periodista Albert Om, l’alcalde de Barcelona. Xavier Trias; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.
La Marató de Donació de Sang de Barcelona és la convocatòria de donants més important de Catalunya i permet recuperar les reserves de sang, després del descens que pateixen durant les vacances de Nadal. Durant dos dies, els ciutadans podran donar sang, des de les 10 fins a les 21 hores, als punts esmentats. Qui vulgui, pot reservar ja hora per donar sang aquests dos dies al web www.donarsang.gencat.cat
El Banc de Sang i Teixits vol agrair, amb el lema “Moltes gràcies”, la donació de sang en nom de tots els receptors que la necessiten cada dia als hospitals de Catalunya. Els donants rebran una samarreta amb aquest lema que, finalitzada la Marató, s’associarà al logotip de la institució.
Dos dies d’activitats al voltant de la donació de sang
La Marató s’acompanyarà durant aquests dos dies d’actuacions musicals i d’activitats de lleure per a tots els públics. Gràcies a la col·laboració de nombroses institucions, el BST ha preparat un ampli dispositiu que va des de zones d’entreteniment per als nens i nenes que acompanyin els pares a donar sang a actuacions musicals i teatrals.
A més, els ciutadans també podran visitar un cotxe del Cos de Bombers de Barcelona i una ambulància d’època de la Creu Roja. També hi haurà servei de photocall muntat en exclusiva perquè els donants puguin emportar-se a casa seva instantànies protagonitzant una acció solidària tan significativa com és donar sang.