Oficina del President

President Mas: "Si la petita i mitjana empresa se'n surt, Catalunya se'n sortirà"

query_builder   13 gener 2012 15:28

event_note Nota de premsa

President Mas: "Si la petita i mitjana empresa se'n surt, Catalunya se'n sortirà"

 

  • El cap de l'Executiu ha visitat l'empresa Pinter a Barberà del Vallès, i l'Ajuntament de la mateixa localitat
El president ha visitat l'empresa Pinter a Barberà del Vallès
El president durant la visita a Pinter
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha situat avui la recuperació econòmica i social del país en el futur de la petita i mitjana empresa, durant la visita que ha fet a l¿empresa Pinter a Barberà del Vallès. Pel president, "si la petita i mitjana empresa se¿n surt, Catalunya se'n sortirà, però si aquesta no se¿n surt, Catalunya no se¿n sortirà".
 
El cap de l¿Executiu ha explicat que del dinamisme d¿aquesta petita i mitjana empresa del nostre país en depèn el futur econòmic, la recuperació i els futurs llocs de treball. En aquest punt ha admès la situació complicada del país i ha augurat que l¿increment d¿ocupació vindrà d¿aquest tipus d¿empresa. En aquest sentit, ha reiterat que les administracions no podran crear llocs de treball, per la manca de diner públic, i que tampoc ho faran les grans empreses, ja que que "el seu efecte sobre la creació de treball acaba sent deute".
 
El president Mas també ha assegurat que la petita i mitjana empresa "està plena de dinamisme, de ganes d'anar endavant, d'il·lusions, de projectes i d'ambició". Ha constatat que en els darrers anys hi ha hagut el que ha qualificat com "defuncions d'empreses", però ha assegurat que les empreses que han sobreviscut ho han fet "per la seva capacitat d¿adaptació, molt important davant aquests moments difícils". El president ha assenyalat el cas de Pinter per posar-lo com a exemple de la clau de la recuperació del país, per la seva sensibilitat social i mediambiental i la seva capacitat per renovar-se i adaptar-se als nous temps.
 
Artur Mas ha acabat la seva intervenció amb el desig que "el 2012 acabi millor del que està començant". "A Catalunya hi ha moltes coses que s¿estan fent molt bé per part d¿aquest teixit productiu i això és un gran senyal de confiança i esperança en el futur", ha reblat.
 
Durant la seva visita a Pinter, el president de la Generalitat ha fet un recorregut per les instal·lacions de Pintados y Derivados S.L (Pinter), acompanyat de l¿alcaldessa de Barberà del Vallès, Anna del Frago, del gerent de l¿empresa, Carlos Rodríguez, i del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, entre d¿altres.
 
Pinter està especialitzada en el tractament de superfícies metàl·liques i recobriments en pintura líquida i en pols. Actualment disposa de quatre línies automàtiques de pretractament de 5, 6 i 8 fases respectivament, per al recobriment de pintura en pols i compta amb tres instal·lacions de cabines pressuritzades, temperades i equipades amb humitejadors d¿última tecnologia, a més de dues línies automatitzades i robotitzades per a l'aplicació de pintura líquida a l'aigua.
 
Posteriorment, el president de la Generalitat s¿ha desplaçat fins a l¿Ajuntament de Barberà per fer-hi una visita institucional, durant la qual ha saludat els membres del consistori i ha signat el Llibre d'honor.
 

2  

Imatges

El president Mas ha visitat avui l'empresa Pinter a Barberà del Vallès

El president Mas ha visitat avui l'empresa Pinter a Barberà del Vallès 573

El president Mas ha visitat avui a Barberà del Vallès l'empresa Pinter

El president Mas ha visitat avui a Barberà del Vallès l'empresa Pinter 573