Cultura

El conseller de Cultura felicita l'equip de

El conseller de Cultura felicita l'equip de "Pa Negre" "per l'èxit assolit i per l'orgull que ens heu fet sentir"

query_builder   18 gener 2012 20:33

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura felicita l'equip de "Pa Negre" "per l'èxit assolit i per l'orgull que ens heu fet sentir"

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha felicitat avui l'equip de la pel·lícula "Pa Negre" per la seva trajectòria i per l'èxit aconseguit. "Felicitats Isona, felicitats Agustí....felicitats a tots per la gran película que heu fet, per l'èxit assolit i per l'orgull que ens heu fet sentir".
 
""Pa negre", hagi arribat o no a la final dels Oscars, representa un canvi d'escala en el cinema català. Ara ja sabeu, ja sabem tots, com s'ha de fer des de la singularitat una pel.lícula amb valor universal. Avui mes que mai, enhorabona per la feina feta, avui més que mai, vull encoratjar-vos a seguir pel camí que heu traçat", ha expressat el conseller.
 
"Pa Negre" va aconseguir 9 premis Goya en l'edició del 2011, així com 13 premis Gaudí i la Concha de Plata a la millor actriu del Festival de Sant Sebastià per a Nora Navas. La pel·lícula també ha rebut altres reconeixements com el Premi Fotogramas de Plata a la millor pel·lícula espanyola, el Premi Jules Verne del Festival de Nantes a la millor pel·lícula, el Premi Rosa de Sant Jordi de RNE a la millor pel·lícula espanyola, el Premi Rosa del Desert del Festival Fisahara, el Cartelera Túria a la millor pel·lícula o el Premi San Pancracio al millor director del Festival de Cine Español de Cáceres.