Joventut

Una vuitantena de tècnics, representants d'entitats i persones joves participen a Girona a la jornada 'Joves i Europa'

query_builder   24 gener 2012 12:00

event_note Nota de premsa

Una vuitantena de tècnics, representants d'entitats i persones joves participen a Girona a la jornada 'Joves i Europa'

La Direcció General de Joventut organitza aquesta sessió formativa amb la voluntat de donar a conèixer els principals recursos que ofereix la Unió Europea per promoure la formació i l'ocupabilitat dels joves

 
El director general de Joventut, Toni Reig, considera que “els joves catalans han de ser conscients que constitueixen el present i el futur del projecte europeu” i alhora que “Europa representa una excel·lent oportunitat perquè els ofereix un gran ventall de possibilitats, especialment en l’àmbit formatiu i laboral”. Així ho ha manifestat durant la inauguració avui de la jornada ‘Joves i Europa’, en el marc del Saló de la Formació i l’Ocupació, l’ExpoJove. A l’obertura d’aquesta jornada, on hi ha assistit una vuitantena de persones, també hi eren presents la diputada d’Acció Social, Immaculada Colom, i el representant de la Comissió Europea a Barcelona, Mark Jeffery.
 
La sessió formativa, organitzada conjuntament per la Diputació de Girona i la Coordinació Territorial de Joventut a Girona, pretén donar a conèixer i alhora debatre quines són les polítiques d'actuació de la Unió Europea en l'àmbit de la joventut, especialment aquelles que incentiven la formació i l’ocupabilitat del col·lectiu jove.
 
En aquest sentit, es presenten algunes experiències de projectes duts a terme amb fons europeus i s’apunten alguns dels recursos que la Unió Europea posa a l'abast dels joves catalans. A la taula d’experiències es comenten tres projectes desenvolupats a les comarques gironines: el projecte Europeu Lablearning, de l’Ajuntament de Salt, la Fundació Orquestra Jove de la Selva i el Projecte Pirineus Joves 2009, que ha portat a terme l’Ajuntament de la Jonquera.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia