Bombers

Quatre persones intoxicades lleus a causa d'un incendi en un edifici de Terrassa (Vallès Occidental)

La majoria de veïns desallotjats ahir a Manresa per una fuita de gas, han passat la nit fora de casa

query_builder   25 gener 2012 07:59

event_note Nota de premsa

Quatre persones intoxicades lleus a causa d'un incendi en un edifici de Terrassa (Vallès Occidental)

La majoria de veïns desallotjats ahir a Manresa per una fuita de gas, han passat la nit fora de casa

 
 
 
A les 21.50 hores d’ahir a la nit els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi a l’entrada d’un immoble del carrer Sant Crispí número 234 de Terrassa.
 
Fins al lloc de l’incendi es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers que al voltant de les 22.00 hores ja donaven el foc per apagat. L’incendi va cremar tres cotxets d’infant a l’entrada de l’edifici i va omplir tota l’escala de fum.
 
Quatre persones, una dona i els seus fills, han resultat intoxicades de caràcter molt lleu. La mare i un dels menors han estat traslladats a l’Hospital de Terrassa per fer-los una revisió i els altres dos menors han estat atesos, in situ, pels efectius sanitaris.
 
 
Finalment, han estat una vintena de veïns els desallotjats per la fuita de gas a Manresa (Bages)
 
Una vintena de veïns van ser desallotjats preventivament dels edificis dels números 3, 5, 7, 9 i 11 del passeig Pere III de Manresa.
 
Cal recordar que a les 20.13 hores d’ahir es va alertar d’un forta olor a gas a l’exterior. Fins al lloc es van desplaçar un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat a més de tècnics d’Indústria, de la companyia del gas, de l’aigua, de la llum,  de la Policia Local i de Protecció Civil de Manresa.
 
Al voltant de la mitja nit es va localitzar l’origen de la fuita a l’exterior dels edificis. Poc després, els veïns de l’immoble del número 3 van poder tornar als seus domicilis. La resta de veïns han hagut de passar la nit fora de casa. Cal recordar que Protecció Civil de Manresa va posar a disposició dels desallotjats un local però la majoria va preferir marxar a casa de familiars.
 
Poc abans de les 01.00 hores de la matinada els efectius dels Bombers s’han retirat i han estat els tècnics els que s’han fet càrrec de la reparació de l’averia.