Salut

Boi Ruiz dóna suport a la candidatura de Barcelona com a seu del Congrés Internacional d'Infermeria de 2017

Aquest congrés cita unes quinze mil infermeres i infermers procedents de més de 140 països del món.

query_builder   2 febrer 2012 12:00

event_note Nota de premsa

Boi Ruiz dóna suport a la candidatura de Barcelona com a seu del Congrés Internacional d'Infermeria de 2017

Aquest congrés cita unes quinze mil infermeres i infermers procedents de més de 140 països del món.

Departament de Salut
El conseller de Salut, Boi Ruiz, s’ha reunit aquest matí amb els impulsors de la candidatura de Barcelona com a seu del Congrés Internacional d’Infermeria que se celebrarà el 2017. La capital catalana es disputa amb les ciutats de Hèlsinki i Dublín aquest congrés, que preveu aplegar unes quinze mil infermeres i infermers procedents de més de 140 països del món,.
A la trobada, hi han participat el president del Consell General d’Infermeria, Máximo González Jurado, la degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, Montserrat Teixidor, el president del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), Albert Tort, i la comissionada de la Junta de Govern del COIB, Núria Cuxart.
A la reunió, també hi eren presents el secretari d’Estratègia i Coordinació del Departament de Salut,  Francesc Sancho, i Assumpció González, de la Direcció d’Estratègia d’Infermeria del Departament de Salut.
La candidatura de Barcelona està promoguda pel Consell General d’Infermeria, amb el suport  del COIB. La reunió s’emmarca en la visita que la responsable econòmica del Consell Internacional d’Infermeria, Elisabeth Adams, i la responsable d’Administració del Consell Internacional d’Infermeria, Myriam Gómez, estan realitzant a Barcelona.
El Congrés Internacional d’Infermeria és una trobada de referència per a les infermeres i infermers i una oportunitat perquè aquests professionals puguin compartir les seves experiències amb la comunitat internacional. En aquest fòrum es tractaran els temes que es consideren més rellevants sobre l’actuació clínica, les cures, la docència o la investigació en l’àmbit de la professió infermera.