Agència de l'Habitatge de Catalunya

Convocatòria oberta per accedir a 8 pisos amb protecció oficial a Olot

· Formen part del Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos buits de la Generalitat

query_builder   2 febrer 2012 12:33

event_note Nota de premsa

Convocatòria oberta per accedir a 8 pisos amb protecció oficial a Olot

· Formen part del Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos buits de la Generalitat

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert el termini per assignar vuit pisos amb protecció oficial a Olot (Garrotxa), set de lloguer i un de lloguer amb opció de compra. Les normes ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc per adjudicar els habitatges desocupats de la Generalitat. Les persones interessadespoden informar-se a l’Ajuntament i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Els set pisos de lloguer estan destinats a persones menors de 35 anys. Es troben situats al carrer Proa, tenen un dormitori, una superfície útil de 38 m2 a 42 m2 i una renda mensual de 125,3 euros a 140 euros. L’habitatge de lloguer amb opció de compra es troba a la plaça de la Lliça, 1, disposa de tres dormitoris, 74,32 m2 i un preu d’arrendament de 313,3 mensuals.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos buits
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té com a objectiu adjudicar els habitatges del parc públic de la Generalitat que estan desocupats. Per això, s’han iniciat una sèrie de mesures entre les que destaquen:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
Amb aquestes actuacions es preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha buits, abans de finals d’abril d’enguany.

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS OLOT

NP PISOS OLOT
PDF | 50