Educació

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, destaca que el més important és que

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, destaca que el més important és que "el que s'aprèn a l'escola sigui útil de cara al dia de demà"

query_builder   3 febrer 2012 15:02

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, destaca que el més important és que "el que s'aprèn a l'escola sigui útil de cara al dia de demà"

Foto petita
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat que el més important és que “tot el que els alumnes aprenguin i que puguin aprendre a l’escola els sigui útil de cara al dia de demà” i que “la infraestructura no esdevingui el tema central”. Ho ha dit aquest matí en la roda de premsa del projecte de la futura escola Dr. Carles Salicrú de Calella, que ha presentat conjuntament amb l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.
 
La consellera Rigau ha destacat que l’objectiu “és que tota l’energia del claustre, de les famílies i del municipi estigui encarada a la recerca de l’èxit escolar dels alumnes”. Ha afegit que l’escola ara ja sap que “formarà part d’un complex molt rellevant de la ciutat” i els ha animat a què s’hi estudiï la història i l’arquitectura de la fàbrica Llobet –edifici que acollirà aquest nou centre– a la matèria de socials, i poder així “anar assaborint-ho una mica perquè quan siguin dins se’n puguin sentir propietaris”.
 
La titular d’Ensenyament ha concretat que “ens fixem el 2014 com l’any que es pot començar a visualitzar l’actuació” i ha destacat que “és la primera que anuncio com a  consellera”. Respecte a la valoració econòmica, el cost està entorn als 5 milions d’euros. Ha justificat la construcció explicant que “el moviment demogràfic no és igual a tot Catalunya”, per això a “Calella podem programar un nou centre i en altres llocs en canvi hi ha integracions”.
 
 
3 de febrer de 2012

1  

Fitxers adjunts

Fotografia acte

Fotografia acte
JPG | 3798