Drets Socials

Josep Pera Colomé nou gerent del Consorci de Serveis Socials de Barcelona

El Consorci de Serveis Social de Barcelona és un ens associatiu entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona

query_builder   3 febrer 2012 19:29

event_note Nota de premsa

Josep Pera Colomé nou gerent del Consorci de Serveis Socials de Barcelona

El Consorci de Serveis Social de Barcelona és un ens associatiu entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona

Josep Pera Colomé és, des de l’1 de febrer, el nou gerent del Consorci de Serveis Socials de Barcelona. Pera ha estat nomenat pel Consell de Govern del Consorci, a proposta del seu president, el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.
 
El Consorci de Serveis Socials de Barcelona, creat per la Carta Municipal, es fonamenta amb el principi de proximitat en la prestació de serveis socials, és a dir, que aquests es donin de manera propera a la ciutadania.
 
Entre d’altres, el Consorci té les funcions d’elaborar la planificació en matèria de serveis socials i desenvolupar, a l’àmbit del municipi de Barcelona, serveis, establiments i programes i activitats de prevenció, atenció i promoció social. S’encarrega també de programar, prestar i gestionar els serveis socials d’atenció especialitzada; organitzar la informació a la ciutadania i proporcionar suport informatiu, d’avaluació i estadístic a les tasques ordenadores i planificadores dels serveis socials.
 
Josep Pera Colomé va néixer a Badalona el 1965. Va cursar estudis de Filologia catalana i Filologies romàniques a la Universitat de Barcelona.
 
És regidor de l’Ajuntament de Badalona des del 2003 i durant el mandat 2007-2011 va ser el responsable de la regidoria de Ciutadania i Convivència d’aquest ajuntament assumint les polítiques relacionades amb el civisme, la immigració i la cooperació al desenvolupament.
 
 Ha treballat també en els àmbits educatiu, de joventut i de comunicació.
 
En el terreny associatiu va participar activament en diversos moviments juvenils i culturals locals (Consell local de la Joventut de Badalona, Consell Nacional de la Joventut, etc.) i va fundar també la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya.