Mossos d'Esquadra

Quatre detinguts a Sant Quirze de Besora (Osona) per un delicte de furt

. Havien carregat un vehicle amb més de 2.500 quilograms de puntals i planxes d'encofrat

query_builder   3 febrer 2012 14:19

event_note Nota de premsa

Quatre detinguts a Sant Quirze de Besora (Osona) per un delicte de furt

. Havien carregat un vehicle amb més de 2.500 quilograms de puntals i planxes d'encofrat

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic han detingut Cornel D, de 22 anys, Gabi Catalin B, de 19 anys, Tudorache B, de 54 anys i Ionut B, de 21 anys, tots de nacionalitat romanesa i veïns  de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de furt.
 
Els fets van passar cap a les 21:00 hores del dia 31 de gener, quan es va rebre una trucada informant que a la Rambla de la Concepció de Sant Quirze de Besora, hi havia un grup de persones que s’estaven emportant objectes de l’interior d’una serradora.
 
Els mossos es van adreçar al lloc ràpidament. En arribar van veure un vehicle estacionat a l’exterior del recinte de l’empresa. A l’interior de la serradora van trobar quatre persones que carregaven material d’obra i que, en adonar-se de la presència policial, van fugir corrents. Tot i això, els mossos els van poder aturar dins el mateix recinte.
 
A l’interior del vehicle hi havia puntals d’obra, amb un pes aproximat de 2.200 quilograms, i planxes metàl·liques destinades a fer encofrats, amb un pes d’uns 350 quilograms. Al costat del vehicle hi havia més material apilat i preparat per ser carregat.
 
Els detinguts, dels quals els tres primers tenen antecedents, han passat avui a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
 
 
 
Àrea de Comunicació de la Regió Policial Central
Manresa, 3 de febrer de 2012