Mossos d'Esquadra

Detingut al Prat de Llobregat per un delicte de contraban de tabac

query_builder   5 febrer 2012 09:20

event_note Nota de premsa

Detingut al Prat de Llobregat per un delicte de contraban de tabac

· Els mossos van comissar tabac de contraban per valor d’uns 100.000 euros
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat han detingut Victoriano A.S, de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Just Desvern (Baix Llobregat), com a presumpte autor d’un delicte de contraban.
 
Els fets es remunten a mitjans d’octubre de l’any passat, quan el grup de patrimoni de la Unitat de Investigació dels mossos de la comissaria del Prat de Llobregat va tenir coneixement d’un possible enviament de tabac de contraban, camuflat en diverses caixes de fusta. Inicialment, el material de l'interior de les caixes constava que el seu contingut corresponia a accessoris de bany amb destinació a Anglaterra.
 
L’avís d’alerta el va donar una empresa ubicada en un polígon industrial de la mateixa població del Prat de Llobregat, dedicada al transport i emmagatzematge  internacional de mercaderies, la qual va detectar irregularitats en els tràmits habituals entre els clients i la pròpia empresa.
 
Arran de la denúncia, la unitat investigadora dels mossos va contactar amb el Servei de Vigilància Duanera i va iniciar una investigació encaminada a la comprovació dels fets i a la identificació dels responsables dels mateixos.
 
La investigació policial va concloure amb la detenció de Victoriano A.S  com a presumpte autor de diversos delictes de contraban internacional de tabac, i amb la aprehensió de diverses mercaderies que contenien tabac de contraban per un valor total de mercat de 100.000€.
 
Com a tret rellevant, esmentar que el valor del tabac intervingut aquí duplicaria el seu valor en el mercat anglès, fet destacable a raó de la defraudació comesa a  Hisenda Pública.
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 05 de febrer de 2012

1  

Imatges

CME

CME 131

2  

Fitxers adjunts

CME

CME
JPG | 91

CME

CME
JPG | 91