Oficina del President

El president Mas destaca l'esforç de l'empresa Colt per invertir i crear llocs de treball a Catalunya

query_builder   6 febrer 2012 19:35

event_note Nota de premsa

El president Mas destaca l'esforç de l'empresa Colt per invertir i crear llocs de treball a Catalunya

  • El cap de l’Executiu ha visitat avui el Centre de Serveis Compartits de l’empresa Colt, a Cornellà de Llobregat

 

  • El centre ha passat de 40 a 600 treballadors, des de la seva inauguració l’any 2006
El president Mas saluda el director general de Colt, Rakesh Bhasin
El president Mas saluda el director general de Colt, Rakesh Bhasin
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha agraït a l’empresa multinacional Colt, del sector de les TIC, que confiï en Catalunya “per invertir i crear nous llocs de treball”. El cap de l’Executiu ha expressat el seu agraïment durant la visita que ha fet aquesta tarda a les instal·lacions del Centre de Serveis Compartits per a Europa de l’empresa Colt, plataforma d’informació que permet als seus clients subministrar, compartir i emmagatzemar la informació de les seves empreses.
 
El cap del Govern ha remarcat la importància per a l’economia catalana “d’atreure inversió estrangera d’empreses capdavanteres com Colt” i s’ha mostrat confiat que “aquesta no serà la darrera inversió de Colt a Catalunya”. El Centre de Serveis Compartits de Colt, inaugurat l’any 2006, ha incrementat el seu personal en aquests anys, passant dels 40 treballadors que tenia en aquell moment als 600 que té en l’actualitat. Des d’aquestes instal·lacions s’atenen les consultes i incidències dels més de 35.000 clients de Colt arreu d’Europa.
 
Artur Mas ha subratllat en el seu parlament que “ens juguem una part del futur amb la internacionalització de l’economia catalana” i ha matisat que  “internacionalització vol dir tant indústria exportadora com la capacitat d’atreure inversió estrangera cap al nostre país”.
 
Durant l’acte, el director general (CEO) de Colt, Rakesh Bhasin, ha assenyalat que per a la seva empresa Barcelona és un hub de negocis. El president Mas s'ha referit a aquestes paraules destacant també que per a Catalunya és important atreure projectes internacionals com la capitalitat mundial de la telefonia mòbil. Artur Mas ha remarcat la importància de projectes com aquest per “transformar l’economia catalana en una economia cada vegada més oberta i més internacional”.
 
A més del director general de Colt, en la visita al Centre de Serveis Compartits de Colt han acompanyat al president de la Generalitat l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón; el delegat de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Carles Flamerich, entre d’altres.

2  

Imatges

Salutació

Salutació 803

Visita

Visita 716