Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El Departament d'Agricultura finalitza les obres de millora del camí de les Espadelles

La inversió total ha estat de 292.599 euros

query_builder   7 febrer 2012 09:54

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura finalitza les obres de millora del camí de les Espadelles

La inversió total ha estat de 292.599 euros

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de la Direcció General de Desenvolupament Rural, ha finalitzat recentment les obres de millora i pavimentació del camí de les Espadelles al terme municipal de Margalef (Priorat).
 
La inversió total ha estat de 292.599 euros i s’ha executat entre el setembre de 2011 i el gener de 2012.
 
Les obres han consistit en l’adequació de la plataforma del camí existent amb millora dels trams corbats, desmunt i terraplens localitzats per aconseguir l’amplada necessària i fer la rasant. Després s’ha construït una capa de trànsit de formigó pretesat (HP) 35, d’uns 15 a16 centímetres de mitjana de gruix i una amplada de 3,5 a 4 metres i sobreamplades dels trams corbats. Aquesta solució constructiva es justifica pels forts pendents en la major part de la traça, en què alguns trams superen el 15 %. Les obres s’han complementat amb una tanca de protecció en els punts més perillosos.
 
El camí té una longitud de 2,6 quilòmetres i dóna servei a zones de conreu d’oliveres i ametllers. El darrer tram comunica amb la zona reguívola del Garrigues Sud.