Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El Departament d'Agricultura finalitza les obres de millora dels camins Nous i de la Catatxora

La inversió total ha estat de 300.362 euros

query_builder   7 febrer 2012 10:01

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura finalitza les obres de millora dels camins Nous i de la Catatxora

La inversió total ha estat de 300.362 euros

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de la Direcció General de Desenvolupament Rural, ha finalitzat recentment les obres de condicionament i millora dels camins Nous i de la Catatxora, al terme municipal de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre).
 
La inversió total ha estat de 300.362 euros. Les obres han acabat al gener de 2012.
 
Les obres han consistit en la millora i pavimentació dels camins, amb una llargada total de 4,64 quilòmetres, repartits en:
 
§         Camins Nous: 1,25 km
§         Camí de la Catatxora: 1,91 km
§         Camí del Corral Blanco: 0,84 km
§         Camí de les Planes: 0,44 km
§         Camí d’enllaçament: 0,20 km
 
Les actuacions més importants, des del punt de vista tècnic, han consistit en els moviments de terra necessaris per configurar la rasant, amb l’adequació de l’esplanada, l’anivellació i la compactació; i la construcció de la capa de base de tot-u artificial de 25 centímetres de gruix mitjà i acabat en DTS o formigó, com a capa de rodadura, segons projecte, plànols i especificacions de la direcció tècnica de les obres. S’ha complementat amb els drenatges longitudinals i transversals localitzats.
 
Els camins es troben al voltant de Móra d’Ebre en una zona de regadiu dedicada bàsicament al cultiu de préssec. Són utilitzats preferentment pels pagesos de la zona i per als treballs del cultiu mateix.