Interior

Felip Puig anuncia que més de 700 mossos vetllaran per la seguretat durant el Carnaval de Sitges

query_builder   7 febrer 2012 20:34

event_note Nota de premsa

Felip Puig anuncia que més de 700 mossos vetllaran per la seguretat durant el Carnaval de Sitges

Foto
  • El conseller d’Interior ha presidit aquesta tarda la reunió de la Junta de Seguretat Local de Sitges
 
 
El conseller d’Interior, Felip Puig, i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, han posat de manifest la bona col·laboració institucional i la voluntat de treballar plegats per garantir la seguretat, la convivència i la bona coordinació entre els cossos de seguretat i d’emergències durant el Carnaval de Sitges.
 
El conseller Puig, que aquesta tarda ha presidit la Junta de Seguretat Local de Sitges, ha explicat que el dispositiu de seguretat d'aquest any al Carnaval de Sitges comptarà amb 711 Mossos d’Esquadra, “50 més que l’any passat” amb l’objectiu de garantir “la màxima seguretat”. En total, més de 1.100 efectius entre tots els cossos d’emergències i de seguretat treballaran per garantir el normal desenvolupament d''aquestes festes, que apleguen una gran afluència de públic. “Estem desplegant tot un model i un operatiu que permet garantir la tranquil·litat dels ciutadans i la conciliació de moltes il·lusions”, ha remarcat el conseller.
 
D’altra banda, l’alcalde, Miquel Forns, ha agraït la presència del conseller i ha dit que això posa de manifest “el treball conjunt entre la Generalitat i l’Ajuntament de Sitges per garantir la seguretat de les festes del nostre Carnaval”. Forn ha explicat que els “canvis consensuats” que s’han introduït enguany (com són l’avançament de l’horari de sortida de les rues i la modificació al final del recorregut) permetran “millorar i garantir la seguretat, minimitzar possibles riscos, i assegurar que la gent pugui gaudir d’unes festes amb tranquil·litat”.
 
A la reunió de la Junta de Seguretat Local també hi han estat presents els cossos operatius (Mossos, Policia Local, Creu Roja, Bombers voluntaris, SEM...), i ha comptat amb l’assistència del delegat territorial del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; el director general d’Administració de Seguretat, Andreu J. Martínez; la comissària Cristina Manresa, cap de la Regió Policial Metropolitana Sud; i el cap de la Policia Local, Rafael Pino, entre d’altres autoritats.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Foto

Foto
JPG | 101