Delegació a la Catalunya Central

La delegació del Govern fa la reunió del Consell de Direcció Territorial a la Catalunya Central a Vic

query_builder   7 febrer 2012 22:17

event_note Nota de premsa

La delegació del Govern fa la reunió del Consell de Direcció Territorial a la Catalunya Central a Vic

La reunió de febrer del Consell de Direcció Territorial a la Catalunya Central s’ha fet aquest dimarts a Vic.  Aquesta reunió es fa de manera periòdica mensualment  a diferents punts del territori de les comarques centrals i aplega diferents representants dels departaments de la Generalitat. La presidència de la reunió va a càrrec del delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó.


Arran dels diferents casos de violència masclista que s’han donat durant el mes de gener a Catalunya, i en algun cas a les comarques centrals, com el de l’Ametlla de Merola (Berguedà), la sessió del Consell de Direcció s'ha dedicat monogràfiament a tractar de les principals línies d’actuació de l’Institut Català de les Dones, destacant especialment el que fa referència a l’abordatge de la violència masclista.

 

En aquest sentit, la responsable territorial de l’Institut Català de les Dones a la Catalunya Central, Ivet Castaño,  ha fet referència a la reunió del passat 31 de gener de la Comissió Nacional per una intervenció coordinada contra la violència masclista. Ha explicat les línies estratègiques, els objectius generals i les accions empreses per l’Institut Català de les Dones per atendre les situacions de violència de gènere. Es tracta d’una problemàtica per a a la qual es requereix la implicació de tota la societat, paral·lela a una actuació de caire transversal i coordinada de tots els departaments de la Generalitat, especialment d’Interior, Justícia, Ensenyament, Salut i de Benestar Social i Família.