Delegació a Barcelona

El president Mas visita Sant Cugat del Vallès i participa al fòrum Sant Cugatribuna

query_builder   6 febrer 2012 19:00

event_note Nota de premsa

El president Mas visita Sant Cugat del Vallès i participa al fòrum Sant Cugatribuna

El president Mas ha participat el dia 6 de febrer al fòrum Sant Cugat Tribuna, davant uns 300 empresaris del Vallès als qui ha demanat que donin suport al pacte fiscal. Prèviament,  ha fet la seva primera visita oficial a l’Ajuntament de Sant Cugat, on ha estat rebut per l’alcaldessa, Mercè Conesa, i altres membres del govern local, acompanyat pel delegat del Govern de la demarcació de Barcelona, Salvador Jorba.
Generalitat de Catalunya
Durant la seva intervenció al fòrum el president ha reivindicat l’economia catalana com la més preparada del sud d’Europa, després de París i Milà, per fer el salt als mercats internacionals i  ha reclamat l’aposta de l’empresariat per la internacionalització de la nostra economia com una de les claus del futur.
 
Mas també explicat que les polítiques d’austeritat iniciades l’any 2011 continuaran el 2012, i ha reivindicat el paper capdavanter de Catalunya en el conjunt de l’Estat. També ha subratllat la necessitat de fer reformes al mercat laboral i al mercat financer, i de mesures per agilitzar l'Administració, com ara mitjançant les lleis òmnibus impulsades pel Govern. 

1  

Imatges

Annex

Annex 34