Territori i Sostenibilitat

El secretari de Medi Ambient lliura el premi europeu Ecolabel 2011 a una empresa catalana

query_builder   8 febrer 2012 14:43

event_note Nota de premsa

El secretari de Medi Ambient lliura el premi europeu Ecolabel 2011 a una empresa catalana

TES
  • Proeco Químicas ha aconseguit el guardó per la difusió que ha fet de l’etiqueta ecològica comunitària
 
El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, acompanyat de la directora per a la Gestió de Recursos, Indústria i Qualitat de l’Aire de la Comissió Europea, Soledad Blanco, i la directora general de Qualitat Ambiental, Assumpta Farran, ha lliurat aquest migdia el premi Ecolabel 2011 a l’empresa catalana Proeco Químicas. Aquests premis, atorgats per la Comissió Europea, tenen com a objectiu donar un reconeixement a les empreses amb productes i serveis amb Etiqueta ecològica de la Unió Europea.
 
Concretament, Proeco Químicas ha guanyat en la categoria de Productes, que reconeix les empreses que han dut a terme actuacions de promoció excepcionals que han contribuït a donar a conèixer públicament l’ecoetiqueta europea. El jurat, format per la Comissió Europea, representants de diversos organismes competents així com la premsa i un expert en màrqueting, ha avaluat diversos aspectes de les activitats de promoció realitzades pels sol·licitants.

L’empresa Proeco Químicas ubicada a Sentmenat (Vallès Occidental), elabora, des del 1993, productes de neteja d’alta qualitat per al sector professional. Al 2007, el departament d’R+D va crear la gamma Green, formada per tots els productes necessaris per la neteja integral d’establiments públics i privats, i que exporta actualment a diferents països  d’Europa com ara Portugal, Eslovènia, Polònia, Lituània, Romania, Noruega, França i Bèlgica.
 
Durant l’acte, també s’ha fet una menció especial a l’empresa Alvarella Ecoturismo SL. En aquest cas el jurat ha valorat la rellevància de les seves campanyes de comunicació. Pel que fa a la resta de categories, en Negoci s’ha premiat PPG Recubrimientos arquitectónicos Ltd., del Regne Unit; i en la categoria d’Atenció al Proveïdor, Hôtel des Ducs de Bourgogne.
 
Creada l’any 1992, l’ecoetiqueta europea avalua els efectes mediambientals d’un producte al llarg del seu cicle de vida. Els criteris són unificats i vàlids per a tots els estats membres. La seva gestió és competència del Comitè d’etiqueta ecològica de la Unió Europea (CCEUE), amb el suport de la Comissió Europea.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 41