Servei Català de Trànsit

La C-17 a Montcada i Reixac patirà restriccions de trànsit aquest vespre a causa d'una manifestació

query_builder   9 febrer 2012 16:43

event_note Nota de premsa

La C-17 a Montcada i Reixac patirà restriccions de trànsit aquest vespre a causa d'una manifestació

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que es preveu que aquest vespre la C-17 a l’altura de Montcada i Reixac es talli en els dos sentits de la circulació, a causa d’una manifestació veïnal en contra del tancament del servei d’urgències del CAP del municipi.
Els manifestants tenen previst començar la protesta cap a  les 19.30 h i finalitzar-la a les 21.00 h. La circulació a la C-17  es pot veure afectada entre les 20 h i 20.30 h aproximadament, amb un tall de la via d’uns quinze minuts.
 
Així doncs, aquest tall pot provocar problemes circulatoris en el tram de la C-17 al seu pas pel terme municipal de Montcada i Reixac en sentit Barcelona i en sentit Mollet del Vallès. Aquesta via té una intensitat mitjana diària d’uns 60.000 vehicles i atès que el tall es preveu que es realitzi en una franja horària de màxima mobilitat, es calcula que prop d’uns 2.000 vehicles es puguin veure afectats per la incidència.
 
L’SCT recomana com a itinerari alternatiu la circulació per l’autopista C-33.  Des del CIVICAT (Centre d’Informació Viària de Catalunya) s’informarà puntualment de l’estat del trànsit a través del web de l’SCT, de twitter i dels butlletins radiofònics, entre d’altres canals. Així mateix, s’activaran els corresponents PMV (panells de missatge variable) per informar sobre l’evolució de l’afectació viària.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 48