Interior

Felip Puig participa en la Junta Local de Seguretat d'Amposta

query_builder   10 febrer 2012 13:44

event_note Nota de premsa

Felip Puig participa en la Junta Local de Seguretat d'Amposta

Foto Junta Local Seguretat Amposta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat d'Amposta, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Manel Ferré.
 
El conseller ha explicat que "durant el 2011 hem contingut els nivells de delinqüència amb una disminució entre l'11 i el 12 % dels fets delictius i de les faltes". Puig també ha afegit que "durant el mateix any hi ha hagut una aportació de 6 nous Mossos d'Esquadra".
 
El titular d'Interior també ha celebrat que "entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi cada vegada hi hagi més coordinació, i que es facin més patrullatges mixtes i operacions compartides, fet que ens permet consolidar el model policial de Catalunya", ha afegit el conseller.
 
Per la seva banda, l’alcalde ha anunciat que "el que han baixat són els petits robatoris i s'ha incrementat la resolució dels mateixos". "Això significa que la pressió policial està tenint els seus efectes", ha dit Ferré.
 
Prèviament, el conseller ha signat al llibre d’honor del consistori.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, de la sots directora del departament d'Interior a Terres de l’Ebre, Eva Ruiz, i del sots director general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Foto Junta Local Seguretat Amposta

Foto Junta Local Seguretat Amposta
JPG | 245