Interior

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Salou

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Salou

query_builder   10 febrer 2012 18:35

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Salou

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Salou, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Pere Granados. Puig ha posat de manifest la prioritat del Govern per “la seguretat d’aquells municipis que no sols tenen projecció internacional sinó capacitat de generació de riquesa i atracció turística”.
 
El titular d’Interior ha destacat que “l’evolució de la seguretat a Salou té una tendència positiva. S’han disminuït en el darrer any el total d’un 4% dels fets penals, i s’està incrementant la capacitat de la resolució dels cassos, un 8% respecte de l’any passat”. Puig ha posat com exemple del bon funcionament dels cossos la detenció aquests darrers dies al municipi de sis persones especialitzades en robatoris en hotels, i robatoris de televisions i altres electrodomèstics. A la reunió també s’ha valorat “molt positivament la regulació que s’està fent del trànsit i de la nova ordenança de civisme que regula la venda ambulant, el consum d’alcohol i l’exercici de la prostitució”.
 
En aquest sentit, el conseller ha manifestat que “la col·laboració institucional encara ha d’incentivar i garantir més la bona col·laboració dels cossos que operen. No només més efectius sinó més eficàcia i més cooperació. Un estat del benestar és també la seguretat que forma part dels pilars de referència”.
 
Finalment, el titular d’Interior ha volgut llençar un missatge de confiança cap el nostre sistema de seguretat: “Potser hi ha coses que no es resolen ràpidament però tothom acaba pagant les seves responsabilitats davant de la justícia”.
 
D’altra banda, l’alcalde Pere Granados ha valorat positivament la reducció general dels fets delictius a la ciutat, “però això no vol dir que nosaltres no continuem treballant”, ha afirmat. “Continuarem treballant de forma molt coordinada per a millorar molt més aquesta bona feina que es ve desenvolupant des dels cossos de seguretat”. L’alcalde també ha agraït al conseller “la seva predisposició cap els municipis turístics i les nostres necessitats”.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del delegat territorial del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, de la sots directora del departament d'Interior a Tarragona, Carme Mansilla, i del sots director general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Foto

Foto
JPG | 2129