Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

El president de la Generalitat visita el Pallars Sobirà

query_builder   13 febrer 2012 14:10

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat visita el Pallars Sobirà

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va visitar aquest passat cap de setmana la vila de Rialp i l'estació d'esquí de Port Ainé, a la comarca del Pallars Sobirà.

Acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i del delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, el President va arribar el divendres 10 de febrer, al vespre, a l'Ajuntament de Rialp on, després de signar al Llibre d'honor, va reunir-se amb els membres de la Corporació municipal. Així mateix, va rebre una representació del Consell Comarcal del Pallars Jussà encapçalada pel seu president, Joan Ubach, per tractar temes diversos de la comarca.

El dissabte, el president Mas va participar en la trobada anual dels representants de l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Estacions de Muntanya (ACEM) celebrada a l'hotel Port-Ainé 2000, a peu de pistes. Junt amb el conseller Recoder i el delegat Alins, va incorporar-se a la sessió el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena. Els representants de l'Associació van transmetre als membres del Govern les inquietuds i les necessitats del sector de la neu. Així mateix van presentar les dades actuals d'afluència a les pistes durant la present temporada i la seva repercussió econòmica.

El cap de l'Executiu va voler aprofitar l'estada al Pallars Sobirà per practicar l'esquí i gaudir de les pistes de Port Ainé, tot i la climatologia adversa del dissabte al matí.