Oficina del President

El president Mas assenyala que el Govern està fent i farà un esforç especial per ajudar els col·lectius que "mai han tingut les coses fàcils"

query_builder   13 febrer 2012 20:36

event_note Nota de premsa

El president Mas assenyala que el Govern està fent i farà un esforç especial per ajudar els col·lectius que "mai han tingut les coses fàcils"

  • El cap de l’Executiu i el conseller de Benestar Social i Família han rebut aquesta tarda la Federació de Persones Sordes de Catalunya
 
El president saluda a una integrant de la Federació de Persones Sordes de Catalunya
El president saluda a una integrant de la Federació de Persones Sordes de Catalunya
El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha rebut aquesta tarda al Palau de la Generalitat la junta directiva de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i els presidents de les associacions afiliades. El cap de l’Executiu ha destacat que el Govern està fent i farà un “esforç especial” per ajudar aquells col·lectius que “mai han tingut les coses fàcils” i ha assegurat que tindrà “la màxima sensibilitat” amb els temes que els afecten.
 
En aquest sentit, Artur Mas, ha remarcat el “progrés” i els “guanys molt importants” que el col·lectiu de persones sordes ha aconseguit amb els anys i ha agraït molt especialment la feina feta per la FESOCA.
 
El president ha explicat que el Govern de Catalunya “està treballant per una nova llei d’accessibilitat general” i, dins d’aquesta llei, que entrarà al Parlament en els propers mesos, hi haurà un apartat per al tema de la comunicació, una de les demandes del col·lectiu. També ha recordat que l’any 2000 es va aprovar per unanimitat la Llei catalana de signes, un fet que “ha convertit Catalunya en un model de referència”.
 
Malgrat el complicat context econòmic que viu Catalunya i els necessaris ajustos que s’han hagut de fer en els pressupostos des diferents departaments, el president ha destacat que el Govern procura que “els programes més sensibles, aquells que afecten la gent amb pocs recursos, siguin els menys afectats per les retallades” i vol que aquesta dinàmica es mantingui aquest 2012, especialment en educació, on “ens hi juguem el futur”.
 
 “Hem de fer esforços, tenim menys diners, però hem de fer les coses millor perquè no es noti gaire la reducció econòmica i, en canvi, els serveis segueixin sent de qualitat. Us demano que no ens demaneu resultats immediats, però espero que el camí ens porti a una millor situació”, ha assegurat.

1  

Imatges

Audiència a la Federació de Persones Sordes de Catalunya

Audiència a la Federació de Persones Sordes de Catalunya 614