Agència de l'Habitatge de Catalunya

Inici del procés per adjudicar dos pisos a l'Arboç i un a la Sénia

query_builder   15 febrer 2012 12:49

event_note Nota de premsa

Inici del procés per adjudicar dos pisos a l'Arboç i un a la Sénia

Avui s’ha obert el termini per assignar dos habitatges amb protecció oficial al municipi de l’Arboç (Baix Penedès) i un a la Sénia (Montsià). Tots tres són de lloguer amb opció de compra. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ofereix noves condicions d’accés després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc per adjudicar els habitatges desocupats de la Generalitat.
 
A l’Arboç un pis es troba situat a l’avinguda Penedès, té dos dormitoris, 65 m2, i una plaça d’aparcament i un traster vinculats. La renda mensual és de 233 euros. L’altre habitatge està situat a l’avinguda Tarragona, té tres habitacions, 77,5 m2, una plaça d’aparcament vinculada i el lloguer és de 265,3 euros mensuals. Al municipi de la Sénia, el pis disponible està situat al carrer de València, té tres dormitoris, una superfície de 70 m2, plaça d’aparcament vinculada i una renda mensual de 210 euros. Les persones interessades poden ampliar la informació als ajuntaments respectius i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos buits
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge té com a objectiu adjudicar els habitatges del parc públic de la Generalitat que estan desocupats. Per això, s’han iniciat una sèrie de mesures entre les que destaquen:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
Amb aquestes actuacions es preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha buits, abans de finals d’abril d’enguany.  

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS L'ARBOÇ I LA SÉNIA

NP PISOS L'ARBOÇ I LA SÉNIA
PDF | 50