Cultura

S'estrenen en català 'La dona de negre' i 'Viatge al centre de la terra 2: l'illa misteriosa'

query_builder   16 febrer 2012 11:21

event_note Nota de premsa

S'estrenen en català 'La dona de negre' i 'Viatge al centre de la terra 2: l'illa misteriosa'

Aquest divendres, 17 de febrer, s’estrenen doblades al català La dona de negre,  i Viatge al centre de la terra 2: l’illa misteriosa. Les dues pel·lícules han estat doblades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
La dona de negre
La dona de negre
El film està dirigit per James Watkins i protagonitzat per Daniel Radcliffe (protagonista de la saga Harry Potter), Janet McTeer i Ciarán Hinds. El film es basa en la novel·la homònima de Susan Hill.
 
Un jove advocat londinenc es veu obligat a desplaçar-se al remot poble de Crythin Gifford per encarregar-se dels afers del difunt propietari d’Eel Marsh House, una mansió vella i sinistra. Allà descobreix macabres secrets del passat dels vilatans i la seva inquietud augmenta quan els relaciona amb les aparicions d’una misteriosa dona vestida de negre.
 
La pel·lícula  es podrà veure a les sales:
 
Cinesa Diagonal Mar (Barcelona), Cinesa Heron City (Barcelona), Cinemes Catalunya (Berga), Ocine El Vendrell (El Vendrell), Cinemes Figueres (Figueres), Multicinemes Bages (Manresa), Cinemes Olot (Olot), Cinema City (Santa Coloma de Gramenet), Ocine Les Gavarres (Tarragona), Cinesa Parc Vallès (Terrassa), Multicines Sucre (Vic) i Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú).
Viatge al centre de la terra 2: L'illa misteriosa
Viatge al centre de la terra 2: l’illa misteriosa
És una pel·lícula d’aventures per a tots els públics, en 3D, dirigida per Brad Peyton, a partir d’un guió de Richard Outten i Eric Brevig i protagonitzada per Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, Dwayne Johnson i Michael Caine.
 
En Sean, un noi de 17 anys, rep un senyal d’auxili des d’una illa misteriosa que no apareix als mapes. Acompanyat del seu padrastre, un pilot d’helicòpter i la seva filla, emprèn una recerca per uns paisatges plens d’estranyes formes de vida.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales:
 
Yelmo Cines Abrera (Abrera) 2D/3D, Cinesa Diagonal Mar (Barcelona) 2D/3D, Cinesa Heron City (Barcelona) 2D/3D, Lauren Gràcia (Barcelona), Cinemes Figueres (Figueres), Ocine Girona (Girona) 2D/3D, JCA Cinemes Alpicat (Lleida) 2D/3D, Multicinemes Bages (Manresa) 3D, Cinemes Olot (Olot), Cinema Imperial (Sabadell), Ocine Les Gavarres (Tarragona) 2D/3D, Cinemes Segle XXI (Terrassa), Cinesa Parc Vallès (Terrassa) 2D/3D i Multicines Sucre (Vic) 2D/3D.
El material en alta resolució el teniu a l’àrea de descàrrega: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega
 
Més informació i sales d’estrena: