Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Agricultura organitza un nou curs per acreditar-se com a punt d'informació del Parc Natural del Delta de l'Ebre

query_builder   16 febrer 2012 11:59

event_note Nota de premsa

Agricultura organitza un nou curs per acreditar-se com a punt d'informació del Parc Natural del Delta de l'Ebre

El Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural convoca, amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i l’Associació d’empresaris d’activitats turístiques del delta de l’Ebre, el cinquè curs Atendre un punt d’informació del Parc per acreditar empreses turístiques com a punt d’informació del Parc.
 
Aquest curs és una de les accions previstes en el programa d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible al delta de l’Ebre 2012-2016. Concretament en el punt 3.2. Millora de la qualitat i sostenibilitat de l’oferta turística del Delta, acció 3.2.4. Acreditació d’empreses com a punt d’informació del Parc.
 
Els objectius principals del curs són millorar la informació que donen les empreses turístiques sobre el Parc natural i la resta del Delta, facilitar a les empreses turístiques assessorament i formació continuada, implicar en la gestió del turisme a les empreses turístiques i millorar la qualitat i l’accessibilitat de la informació sobre el Parc.
 
Les empreses que desitgin acreditar-se hauran de complir diversos compromisos, com ara formar part del Fòrum Permanent, ser membre d’alguna Associació d’empresaris del Delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa d’acord amb la formació rebuda i desenvolupar activitats turístiques d’acord amb el principis de la Carta
 
El Parc identificarà a les empreses que superin el curs amb el distintiu de Punt d’Informació del Parc, impartirà cursos de formació  i seminaris, proveirà a les empreses de publicacions i altres materials informatius.
 
En les edicions precedents del curs s’han certificant a 62 empresaris.
 
El curs, de 30h., s’inicia el proper 21 de febrer i finalitzarà el 22 de març.
 
Informació i inscripcions: Tel. 977 482 181