Bombers

L'incendi del municipi de la Torre de Cabdella continua actiu però avança lentament

query_builder   21 febrer 2012 12:55

event_note Nota de premsa

L'incendi del municipi de la Torre de Cabdella continua actiu però avança lentament

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en l’incendi de vegetació de la Torre de Cabdella amb 25 dotacions terrestres i quatre mitjans aeris (dos helicòpters bombarders  i 2 avions de vigilància i atac).
 
A hores d’ara, malgrat que l’incendi avança lentament, continua actiu, especialment una part del flanc esquerre, on els efectius dels Bombers estan treballant de forma més prioritària per evitar que es pugui obrir cap al barranc dels Verdins. A la part alta d’aquesta zona, és a dir, del cap i flanc esquerra de l’incendi, s’han realitzat cremes d’eixamplament entre la pista forestal i unes pastures que hi ha a la carena del Serrat d’Escobet, per tal d’aturar la propagació del cap del foc. Pel que fa el flanc dret de l’incendi, en la vegetació de repoblació forestal, encara hi ha varis punts actius on també s’estan treballant. Malgrat tot, la situació va millorant.
 
Recordem que segons dades provisionals, a l’espera d’una estimació per part del Cos d’Agents Rurals, l’incendi hauria afectat al voltant d’unes 100 hectàrees de vegetació (roureda, matollar i pi repoblat).
 
Al lloc, també treballen efectius del Cos d’Agents Rurals i dels Mossos d’Esquadra, així com també, preventivament, una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 21 de febrer de 2012
13.00 hores