Bombers

Controlat l'incendi forestal de la Torre de Cabdella (Pallars Jussà)

query_builder   22 febrer 2012 17:29

event_note Nota de premsa

Controlat l'incendi forestal de la Torre de Cabdella (Pallars Jussà)

Al voltant de les 17.00 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi forestal que afectava des de dilluns a la tarda la Vall Fosca, al municipi de la Torre de Cabdella (Pallars Jussà).
 
Segons dades facilitades pel Cos d’Agents Rurals, l’incendi ha afectat una superfície de 100,7 hectàrees de vegetació forestal (roureda, regenerat de pi negre i matoll).
 
Al llarg del matí, 12 dotacions terrestres amb 35 efectius dels Bombers de la Generalitat han estat apagant bàsicament amb eines manuals tots aquells punts actius que quedaven en els dos flancs i, en aquests moments, ja s’han donat per apagats. Així mateix, també ha estat treballant un helicòpter bombarder que ha donat suport als equips terrestres realitzant puntualment alguna descàrrega, així com també ha helitransportat el personal dels Bombers fins els punts més inaccessibles del foc.
 
S’espera que al llarg de la tarda, els efectius es vagin retirant de la zona, i de cara a demà es tornarà a revisar tot el perímetre per assegurar que no hi hagi cap punt que fumegi.
 
Recordem que l’avís d’aquest incendi es va rebre el passat dilluns a les 15.18 hores, i que es troba en fase de control des d’ahir a les 17.51 hores de la tarda.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 22 de febrer de 2012
17.21 hores