Delegació a Barcelona

El conseller Puig ha presidit la Junta Local de Seguretat de Sitges

query_builder   8 febrer 2012 10:00

event_note Nota de premsa

El conseller Puig ha presidit la Junta Local de Seguretat de Sitges

El conseller d’Interior, Felip Puig, ha presidit el 7 de febrer la reunió de la Junta de Seguretat Local que ha tingut lloc a Sitges, amb l’alcalde Miquel Forns i a la qual ha assistit també el delegat del Govern a Barcelona.
Generalitat de Catalunya
 
El conseller Puig ha explicat el dispositiu de seguretat  al Carnaval de Sitges que aquest any compta amb 711 Mossos d’Esquadra, amb un increment de 50 respecta a l’any 2011, per tal  de garantir la seguretat. Entre Mossos i tots els cossos d’emergències hi ha més de 1.100 efectius,. L’objectiu és garantir el normal desenvolupament d'aquestes festes que apleguen una gran afluència de públic.
 
D’altra banda, l’alcalde, Miquel Forns, ha posat de manifest la col·laboració institucional i la voluntat compartida de coordinació per garantir el gaudi de les festes de Carnaval. A la reunió de la Junta de Seguretat Local també hi han estat presents els representants d’altres cossos operatius, com ara Policia Local, Creu Roja, Bombers voluntaris i Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i altres autoritats.