Cultura

Conseller Mascarell

El conseller de Cultura es congratula de l'acord assolit entre direcció i treballadors del Gran Teatre del Liceu

query_builder   22 febrer 2012 18:53

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura es congratula de l'acord assolit entre direcció i treballadors del Gran Teatre del Liceu

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, es congratula de l’acord al qual han arribat la direcció del Gran Teatre del Liceu i els representants dels treballadors. El conseller felicita a tots els membres del Gran Teatre i posa de relleu que “aquest acord ha estat possible gràcies a l’esforç de totes les parts”.
 
En aquest sentit, ha assenyalat que “després de les converses mantingudes amb els diferents col·lectius del Liceu i coneixedor de les seves inquietuds i els diferents punts de vista, agraeixo la voluntat de tots de posar el prestigi i el futur del Liceu per sobre dels interessos particulars”.
 
“L’acord assolit avui és el punt de partida que garanteix un sòlid futur per al Gran Teatre del Liceu. En primer lloc, torna a situar tota la gran família liceística en la mateixa via de llarg recorregut i dóna al Liceu més potència per afrontar amb totes les forces les següents temporades. Permet, a més, afrontar amb garanties els efectes que ja està provocant la greu crisi econòmica i evita que el Liceu hagi d’arrossegar dèficits per a exercicis posteriors, el que sense dubte posaria en risc la qualitat de la programació i de la resta d’activitats”.
 
“En definitiva, amb aquestes eines, l’acord posa les bases perquè el Gran Teatre del Liceu endegui una nova etapa que el torni a situar com a emblema per al teatre líric modern i com a referència internacional per al món de l’òpera”.