Bombers

Serveis destacats de la nit: ensorrament d'una casa abandonada a Mataró, sense ferits, i incendi d'un vehicle en un pàrquing a Rubí, amb 25 persones evacuades preventivament

query_builder   23 febrer 2012 08:16

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la nit: ensorrament d'una casa abandonada a Mataró, sense ferits, i incendi d'un vehicle en un pàrquing a Rubí, amb 25 persones evacuades preventivament

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada matinada en dos serveis, a Rubí (Vallès Occidental) i a Mataró (Maresme).
 
Incendi d’un vehicle a l’interior d’un pàrquing a Rubí
D’una banda, a les 03.24 hores, han rebut l’avís d’un incendi que afectava un vehicle a l’interior del pàrquing d’un edifici situat al número 23 del carrer Torrent de l’Alba de Rubí (Vallès Occidental). Immediatament s’hi han desplaçat una dotzena de dotacions dels Bombers que han pogut localitzar el vehicle a l’interior del pàrquing (que constava de tres plantes soterrades) i extingir l’incendi. Tot i això, els Bombers han continuat treballant a l’interior del pàrquing, per tal de ventilar-lo, atesa la quantitat de fum que hi havia al seu interior i han procedit a inspeccionar les escales dels veïns de l’edifici superior.
 
Com a mesura preventiva, s’han evacuat unes 25 persones, que han estat dutes a la Biblioteca municipal i que, a primera hora del matí, ja han pogut retornar als seus habitatges. Una dona ha resultat intoxicada de forma lleu pel fum i ha estat atesa, in situ, pels serveis sanitaris. També hi han treballat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.
 
Ensorrament d’un edifici abandonat a Mataró sense danys personals
D’altra banda, a les quatre de la matinada, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’ensorrament d’un habitatge al carrer Sant Antoni número 23 de Mataró. Immediatament s’hi ha desplaçat 5 dotacions, que han comprovat que s’havia ensorrat un edifici, abandonat, de planta baixa i dos plantes. Després que els Bombers hagin comprovat que no hi havia cap persona afectada, i fet inspeccions estructurals també als edificis veïns, se n’han fet càrrec els tècnics municipals.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 23 de febrer de 2012
08.00 hores