Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

El delegat territorial participa en la presentació del Catàleg de Paisatge de l'Alt Pirineu i Aran a la Vall d'Aran

query_builder   24 febrer 2012 12:00

event_note Nota de premsa

El delegat territorial participa en la presentació del Catàleg de Paisatge de l'Alt Pirineu i Aran a la Vall d'Aran

El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, va participar el dimarts 21 de febrer en la presentació del Catàleg de Paisatge de l'Alt Pirineu i Aran, celebrat a la seu del Conselh Generau d'Aran a Vielha.

Va presidir l'acte el subdirector general de Paisatge i Acció Territorial del departament de Territori i Sostenibilitat, Eduard Rosell, acompanyat del Síndic d'Aran, Carlos Barrera, de diversos conselhèrs i d'una àmplia representació dels ens locals aranesos.

Els actes de presentació del Catàleg van iniciar-se el 15 de desembre de 2011 amb unes jornades a Sort i a la Seu d'Urgell organitzades per l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el departament de Territori i Sostenibilitat i l'Observatori del Paisatge (vegeu nota de premsa d'aquesta Delegació del 4 de gener).

Els catàlegs de paisatge són instruments de la Llei de paisatge que tenen per finalitat caracteritzar els paisatges i elaborar els objectius de qualitat de cadascun dels àmbits territorials de Catalunya.