Bombers

Incendi d'habitatge a Tarragona (Tarragonès)

query_builder   25 febrer 2012 16:11

event_note Nota de premsa

Incendi d'habitatge a Tarragona (Tarragonès)

Els Bombers de la Generalitat han rebut, minuts després de les dues del migdia, l’avís d’un incendi al carrer Rovira i Virgili, número 30 de la ciutat de Tarragona.
 
Fins al lloc dels fets s’han desplaçat cinc vehicles dels Bombers, els quals han pogut accedir a l’interior de l’immoble i localitzar el punt de foc ràpidament. L’incendi, que ha cremat una habitació doble i la meitat del menjador al cinquè pis, s’ha apagat completament en una hora.
 
L’edifici, un bloc de pisos amb vuit plantes, ha estat evacuat parcialment com a mesura preventiva. Els veïns de les plantes superiors al pis sinistrat han estat confinats a casa, ja que el fum afectava el tram d’escala.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques ha mobilitzat cinc unitats, què han atès i donat d’alta al lloc tres persones i n’han evacuat tres més; dos a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i una altra a l’Hospital Joan XXIII. Tots els afectats presentaven símptomes de caràcter lleu.
 
En aquests moments els  Bombers estan revisant tota l’estructura de l’immoble, que sembla que no ha patit danys estructurals greus. Els veïns de les plantes superiors ja poden tornar a casa, mentre que els habitants del pis afectat pel foc (quatre persones) hauran de ser reallotjats, ja que ha quedat inhabitable.
 
Cerdanyola del Vallès, 25 de febrer de 2012
16.00  hores