Educació

Rigau defensa l'interès general per sobre del particular en la inauguració de la llar d'infants de Vilobí del Penedès

query_builder   26 febrer 2012 18:00

event_note Nota de premsa

Rigau defensa l'interès general per sobre del particular en la inauguració de la llar d'infants de Vilobí del Penedès

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha defensat avui l'interès general per sobre del particular i ha posat com exemple el projecte educatiu de la llar d'infants de Vilobí del Penedes. Rigau ha inaugurat aquest migdia les noves instal·lacions d'aquest equipament. Ha comentat que veient la feina que fan els responsables del centre s'ha apostat per l'interès general, un fet que ha agraït i que ha posat com a exemple de projecte de futur. Ha dit: "que ningú s'oblidi que el més important que passa en un edifici com el que avui inaugurem és la seva activitat educadora. Aquí estem davant d'un equip pedagògic que prima l'interès de l'infant per sobre particular".

Ha recordat així que "estem aquí per futur" ja que els nens i nenes que avui usen la llar d'infants representen futur del país. En aquest punt ha insistit que l'escola és el futur i més actualment, davant de la situació de crisi econòmica i de l'alt índex d'atur.  La titular d'Ensenyament ha recordat que la formació és un dels objectius claus del Govern de la Generalitat i ha defensat la qualitat de l'ensenyament públic. Precisament ha reiterat l'alta qualitat de la llar d'infants del municipi amb influencies europees i dels propis moviments pedagògics catalans. Rigau ha recordat que "l'escola es el que fem dins i el discurs pedagògic que sabem compartir".
 
Aprofitant l'acte inaugural de la llar d'infants també s'ha inaugurat el tram final del carrer que uneix la llar d'infants amb l'escola del municipi i que porta per nom Generalitat.

1  

Fitxers adjunts

Un moment de l'acte

Un moment de l'acte
JPG | 1228