Oficina del President

Artur Mas: "La Mobile World Capital és una porta oberta al món i una injecció de moral"

query_builder   27 febrer 2012 15:58

event_note Nota de premsa

Artur Mas: "La Mobile World Capital és una porta oberta al món i una injecció de moral"

El president Mas ha participat a la inauguració del GSMA
El president Mas al GSMA
 
  • El president de la Generalitat subratlla que l’elecció de Barcelona posa en relleu que “hi ha molta gent de fora que confia en Catalunya”
  • El cap de l’Executiu participa aquest matí a la inauguració del GSMA Mobile World Congress
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, s’ha mostrat convençut avui, durant la inauguració del GSMA Mobile World Congress, que obtenir la capitalitat de la telefonia mòbil per a Barcelona “és una porta oberta al món i una injecció de moral en aquests temps difícils, on hi ha tanta gent que veu les coses complicades de cara al futur”.
 
El cap de l’Executiu ha constatat que “hi ha molta gent de fora que confia en nosaltres i que quan veu Barcelona, Catalunya i altres parts d’Espanya s’il·lusionen amb projectes de futur de cara al que nosaltres podem representar”. Per això, ha afirmat que “ara és el nostre moment per aprofitar aquestes bones vibracions i per contagiar-les també dintre del nostre país”. En la mateixa línia, el president Mas s’ha mostrat esperançat que “servirà d’exemple per a tota aquella gent que en aquests moment té projectes importants a desenvolupar a casa nostra”.
 
Durant la seva intervenció en l’acte inaugural del Congrés GSMA, el president ha recordat també que aconseguir la capitalitat de la tecnologia mòbil “ha estat un camí complicat perquè Catalunya competia amb ciutats de primeríssim nivell” com París, Milà i Munic. Tot i així, s’ha mostrat convençut que, “quan hi ha objectius comuns, quan es treballa bé i quan es tenen objectius clars, les coses són possibles”. En aquest sentit, ha apuntat que “d’aquí han de derivar bones oportunitats”.
 
En aquest context, el president ha afirmat que cal treure profit d’aquesta capitalitat per fer més competitiu el teixit empresarial i industrial, i per millorar els serveis del benestar. Per això, ha reclamat que “si la gent de fora veuen les possibilitats que té el nostre país i tenen confiança en nosaltres, amb més raó aquesta mateixa confiança i aquestes mateixes possibilitats les hem de tenir la gent de casa nostra”.
 
Prèviament, el president de la Generalitat ha fet una visita als diferents pavellons del GSMA Mobile World Congress, amb el príncep Felip de Borbó; el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president del Consell d’Administració de la Fira, Josep Lluís Bonet; Agustí Cordón, de la Fundació BMW Capital; el director executiu del GSMA, John Hoffman; i el ministre espanyol d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria.
 

4  

Imatges

El president Mas ha partiticpat a la inauguració del GSMA

El president Mas ha partiticpat a la inauguració del GSMA 834

El president durant l'acte inaugural del GSMA

El president durant l'acte inaugural del GSMA 475

El president MAs i John Hoffman, director executiu de GSMA Ltd.

El president MAs i John Hoffman, director executiu de GSMA Ltd. 699

El president Mas durant la visita al GSMA

El president Mas durant la visita al GSMA 509