Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El Departament d'Agricultura organitza una missió inversa de compradors danesos

query_builder   28 febrer 2012 12:08

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura organitza una missió inversa de compradors danesos

 


El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza una missió inversa de compradors danesos del sector de la planta ornamental, que se celebrarà entre avui, 28 de febrer, i el proper 2 de març.
 
Aquesta missió es duu a terme atès el potencial real de compra que presenten les empreses daneses del sector viverista, donada la davallada en la seva producció. Les plantes més demanades són les de perfil mediterrani, que, per les característiques del clima a la zona del Maresme, avancen el seu cicle respecte el conreu a Dinamarca, per la qual cosa la seva compra s’inicia durant la segona meitat de l’hivern, abans que arribi la producció pròpia.

Durant la seva estada a la demarcació de Barcelona, els importadors i responsables de compra danesos convidats visitaran diversos vivers de les següents empreses catalanes participants: Intermediació del Mercat de Cabrera de Mar (Maresme), Corma SCCL de Premià de Dalt (Maresme), i Maresme Planteles SL de Vilassar de Mar (Maresme).