Recerca i Universitats

Comunicat de la Secretaria d'Universitats i Recerca en relació a les mobilitzacions convocades a les universitats públiques (Actualització a les 18 hores)

query_builder   29 febrer 2012 18:48

event_note Nota de premsa

Comunicat de la Secretaria d'Universitats i Recerca en relació a les mobilitzacions convocades a les universitats públiques (Actualització a les 18 hores)

La Secretaria d’Universitats i Recerca, recollint les dades facilitades per les universitats públiques catalanes a les sis de la tarda, informa que durant les últimes hores l’activitat acadèmica ha transcorregut amb absoluta normalitat, a excepció del Campus de Plaça Universitat de la UB on un grup de manifestants ha ocupat l’edifici del Rectorat.
 
A continuació us adjuntem les dades facilitades per cadascuna de les universitats sobre el seguiment de la convocatòria de la vaga al llarg d’aquesta tarda:
 
·         Universitat de Barcelona (UB)
o   Normalitat total a les facultats, a excepció del Campus de Plaça Universitat per l’ocupació de l’edifici del Rectorat.
 
·         Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
o   Totes les activitats previstes s’han pogut fer amb normalitat.
 
·         Universitat Pompeu Fabra (UPF)
o   L’activitat acadèmica s’ha desenvolupat amb total normalitat, a excepció del Campus de la Comunicació-Poblenou i el Campus de la Ciutadella on ha tingut un seguiment irregular.
 
·         Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
o   Al Campus de Bellaterra, han tingut la mateixa incidència que aquest matí, exceptuant al Campus de la UAB de Sabadell on l’activitat acadèmica s’ha desenvolupat amb normalitat.
 
·         Universitat de Girona (UdG)
o   La incidència de la vaga en l’activitat acadèmica no ha tingut cap repercussió aquesta tarda.
 
·         Universitat de Lleida (UdL)
o   L’activitat s’ha pogut desenvolupar amb normalitat, exceptuant puntuals absències de PDI.
 
·         Universitat Rovira i Virgili (URV)
o   La majoria d’activitats previstes s’han pogut fer amb normalitat ja que el seguiment de la vaga entre el PDI i el PAS ha estat molt poc significativa.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat balanç mobilitzacions

Comunicat balanç mobilitzacions
PDF | 234