Bombers

Dos incendis d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat amb ferits lleus

query_builder   1 març 2012 07:53

event_note Nota de premsa

Dos incendis d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat amb ferits lleus

A les 02.22 hores de la matinada, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi d’habitatge als baixos del número 18 del carrer Garrofers de l’Hospitalet de Llobregat on ha cremat la instal·lació elèctrica de l’aparell de la bomba de calor. Al lloc, s’han desplaçat tres dotacions dels Bombers i, pocs minuts després d’arribar al lloc, ja han donat l’incendi per extingit. Posteriorment, han ventilat l’immoble afectat, així com també l’escala de l’edifici que té 12 plantes.
 
A causa del fum, tres persones han hagut de ser evacuades a l’hospital de Sant Just per intoxicació de fum lleu. Es tracta de la mare i els seus dos fills menors d’edat que han estat traslladats amb dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
D’altra banda, a les 23.09 hores d’aquesta passada matinada, els Bombers de la Generalitat també han treballat en un altre incendi en un immoble de l’Hospitalet de Llobregat on, únicament ha calgut revisar i ventilar, ja que el foc, que ha cremat brossa i roba a la cuina, ja estava apagat. En aquest cas, l’incendi estava situat al número 40 del carrer Pedraforca i hi ha actuat una dotació dels Bombers de la Generalitat. D’aquest habitatge, el SEM ha atès en el mateix domicili a tres persones per inhalació de fum lleu, però no n’ha calgut la seva evacuació.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 1 de març de 2012
07.45 hores