Interior

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de L'Escala

query_builder   29 febrer 2012 16:38

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de L'Escala

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Escala, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Estanislau Puig.
 
El conseller Felip Puig ha destacat que la seva presència “és una mostra de suport del Govern de Catalunya a les persones que tenen la responsabilitat de la seguretat al municipi” i ha recordat que “la col·laboració institucional en matèria de seguretat és imprescindible”.
 
El titular d’Interior ha explicat que “durant el 2011 els fets delictius han disminuït entre un 30 i un 40% al municipi”, dades que el conseller ha qualificat d’”espectaculars”. En aquest sentit, Felip Puig ha manifestat que L’Escala és un exemple a seguir “per a construir el model integral de policia que volem”.
 
Per la seva banda, l’alcalde de L’Escala ha agraït a la Generalitat el seu suport i ha posat de relleu “una col·laboració molt fluïda”. L’alcalde s’ha mostrat satisfet de les estadístiques policials del municipi i ha dit que “s’està fent molt bona feina”.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del subdirector del departament a Girona, Albert Ballesta, i el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.