Agència de l'Habitatge de Catalunya

Oberta la convocatòria per adjudicar tres habitatges a Constantí i Olesa de Montserrat

query_builder   1 març 2012 12:11

event_note Nota de premsa

Oberta la convocatòria per adjudicar tres habitatges a Constantí i Olesa de Montserrat

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha iniciat el procés d’adjudicació de tres pisos amb protecció oficial: dos de lloguer amb opció de compra a Constantí (Tarragonès) i un de lloguer a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Les normes d’accés ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc per adjudicar els habitatges desocupats de la Generalitat. Les persones interessades poden informar-se als respectius ajuntaments i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
A Constantí, hi ha dos pisos disponibles al carrer Falset. Un és de dos dormitoris, una superfície de 55 m2 i una renda de 197 euros mensuals. L’altre és de tres habitacions, fa 82 m2 i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. El preu del lloguer mensual és de 280 euros. Tots dos habitatges disposen d’una plaça d’aparcament vinculada.
 
El pis d’Olesa de Montserrat està situat al Grup Santa Oliva, té una superfície de 74,6 m2, tres dormitoris i un preu d’arrendament mensual de 148 euros.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge té com a objectiu adjudicar els habitatges del parc públic de la Generalitat que estan buits. Per això, s’han iniciat una sèrie de mesures entre les que destaquen:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
Amb aquestes actuacions es preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha buits, abans de finals d’abril d’enguany.

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS CONSTANTÍ I OLESA DE MONTSERRAT

NP PISOS CONSTANTÍ I OLESA DE MONTSERRAT
PDF | 50