Cultura

Divendres s'estrenen en català 'Any de Gràcia' i 'Llums vermells'

Divendres s'estrenen en català 'Any de Gràcia' i 'Llums vermells'

query_builder   1 març 2012 15:52

event_note Nota de premsa

Divendres s'estrenen en català 'Any de Gràcia' i 'Llums vermells'

Any de Gràcia
Aquest divendres, 2 de març, s’estrenen en català Any de Gràcia, la nova pel·lícula de Ventura Pons, que tindrà 21 còpies en català i Llums vermells, el darrer film de Rodrigo Cortés, que compta amb el suport del Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).
 
Any de Gràcia
Any de Gràcia està dirigida per Ventura Pons i interpretada per Rosa Maria Sardà, Oriol Pla, Santi Millán, Amparo Moreno, Diana Gómez, Alex Maruny, Ricard Farré, Lluís X. Villanueva i Núria Feliu.
 
El David té vint anys i arriba a Barcelona per buscar una oportunitat. La Gràcia en té seixanta-i-uns-quants i li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció. La seva convivència esdevé, des del principi, explosiva.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Cinemes Arenys (Arenys de Mar); Megacine Badalona (Badalona); Arenas Multicines, Aribau Multicinemes, Bosque Multicinemes, Cinemes Nàpols, Cinemes Verdi, Cinesa Heron City (Barcelona); Full HD (Cornellà de Llobregat); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers – El Nord (Granollers); Filmax Gran Via (L’Hospitalet de Llobregat); Espai Funatic (Lleida); Atlàntida Multicinemes (Manresa); Cinema Imperial (Sabadell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinema Catalunya (Terrassa); Cinema Nou (Vic); Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú); Canal Salat (Ciutadella, Menorca); Multicines Porto Pi (Palma, Mallorca).
 
El tràiler en alta resolució el teniu a l’àrea de descàrrega: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega
 
Llum Vermells
És un film de Rodrigo Cortés produït per Nostromo Films i Televisió de Catalunya. Està interpretat per Cillian Murphy, Sigourney Weaver, Robert de Niro i Elizabeth Olsen.
 
Margaret Matheson i el seu jove ajudant, Tom Buckley, estudien diversos fenòmens metapsíquics amb la intenció de demostrar que són un frau. El psíquic més cèlebre de tots els temps reapareix després de trenta anys d’enigmàtica absència per convertir-se en un desafiament per als investigadors.
 
El film es podrà veure doblat en català a l’Ocine de Platja d’Aro.
 
 
Més informació i sales d’estrena: