Bombers

Dues persones ferides lleus en l'incendi d'un pis a Tarragona (Tarragonès)

query_builder   4 març 2012 10:54

event_note Nota de premsa

Dues persones ferides lleus en l'incendi d'un pis a Tarragona (Tarragonès)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 03.20 hores d’aquesta matinada, d’un incendi en un pis al carrer Talavera número 12, de Tarragona.
 
Fins al lloc s’han desplaçat set dotacions dels Bombers (1 autoescala, 2 bombes rurals pesants, 1 bomba urbana lleugera, 1 bomba urbana pesant i 2 de comandament) que han confirmat que l’incendi afectava la tercera planta d’un immoble de planta baixa i quatre pisos. El foc, que s’ha iniciat en aquesta tercera planta, ha cremat algunes bigues i una biga transversal  i s’ha propagat a la quarta, on ha cremat la porta d’entrada i tot el pis ha quedat afectat pel fum. L’escala de volta catalana entre les plantes tercera i quarta també ha quedat afectada pel foc. El tècnic municipal, que s’ha traslladat al lloc del sinistre, ha determinat que l’edifici de moment era inhabitable i, per tant, els veïns no han pogut passar la nit als seus domicilis. A les 04.13 hores el foc ja estava apagat.
 
Dues persones, que es trobaven en el moment de l’incendi al pis de la tercera planta, han estat evacuades a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona. Es tracta d’un noi de 30 anys i una noia de 29 que presentaven cremades de primer grau i intoxicació lleu causada pel fum. A la quarta planta no hi havia cap veí.
 
Com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns de les cases properes a l’afectada: dos veïns del número 14 i tres del número 16. A la casa del número 10 no hi havia ningú.
 
Fins al lloc també s’han desplaçat tres patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.