Cultura

Divendres s'estrena en català 'Intocable', d'Olivier Nakache i Eric Toledano

query_builder   7 març 2012 17:12

event_note Nota de premsa

Divendres s'estrena en català 'Intocable', d'Olivier Nakache i Eric Toledano

Intocable
Aquest divendres, 9 de març, s’estrena el film Intocable, que arribarà en català a 16 pantalles. La pel·lícula compta amb el suport del Departament de Cultura a través de la Direcció General de Política Lingüística.
 
Intocable està dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano i és interpretada per François Cluzet i Omar Sy, guanyador del Cesar 2012 al millor actor per aquest paper. La pel·lícula ha estat número 1 a la taquilla francesa durant 10 setmanes consecutives i la pel·lícula més taquillera de la història de França.
 
La pel·lícula, basada en fets reals,  narra en clau de comèdia la història de Philippe, un aristòcrata tetraplègic que, cansat de ser tractat amb compassió, contracta un immigrant africà perquè l’assisteixi i en tingui cura. Tot i ser de mons completament diferents, acabaran establint una relació d’amistat.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Multicines Arenys (Arenys de Mar); Cinemes Girona, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City (Barcelona); Cinemes Catalunya (Berga); Cinemes Atlàntida (Manresa); Cinemes Albeniz (Girona); Espai Funatic (Lleida); Cinema Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinema Catalunya (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Cinema Vigatà (Vic), i Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú).
 
 
El tràiler en alta resolució el teniu a l’àrea de descàrrega: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega
 
Més informació i sales d’estrena: