Bombers

El parc de Bombers de Tarragona rep la Medalla d'Or de la Ciutat

query_builder   7 març 2012 13:53

event_note Nota de premsa

El parc de Bombers de Tarragona rep la Medalla d'Or de la Ciutat

L’acte tindrà lloc demà, 8 de març, a les 20 hores, al Saló de Plenaris del Palau Municipal i coincideix amb la festivitat de Sant Joan de Déu, patró dels Bombers
 
El parc dels Bombers de la Generalitat a Tarragona rebrà demà dijous, dia 8 de març i a les 20.00 hores, la Medalla d’Or de la Ciutat, que atorga l’Ajuntament. Es tracta d’una distinció que reconeix una tasca continuada a favor de la ciutat de Tarragona en qualsevol àmbit; en aquest cas, el de la seguretat ciutadana. El lliurament coincideix amb la festivitat de Sant Joan de Déu, patró dels Bombers.
 
L’acte tindrà lloc al Saló de Plenaris del Palau Municipal i comptarà amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, del cap de la Regió d’Emergències de Tarragona, Agustí Gatell, del tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Carles Castillo, el regidor de Relacions Ciutadanes, Francisco Zapater, el cap del parc de Bombers de la ciutat, José Núñez, i el seu predecessor en el càrrec, Francisco Núñez.
 
La concessió de la Medalla d’Or de la Ciutat al Parc de Bombers de Tarragona s’acordà en el Plenari Municipal del passat 9 de juliol de 2009. D’aquesta manera, les autoritats municipals reten homenatge a un dels Parcs més veterans del Cos de Bombers de la Generalitat, ja que fa 153 anys que és al servei de tots els tarragonins i les tarragonines.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 7 de març de 2012
14.00  hores