Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

El conseller Pelegrí ha inaugurat avui a Barcelona la nova seu d'Asoprovac Catalunya

El conseller Pelegrí ha inaugurat avui a Barcelona la nova seu d'Asoprovac Catalunya

query_builder   7 març 2012 15:22

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí ha inaugurat avui a Barcelona la nova seu d'Asoprovac Catalunya

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general d’Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, ha inaugurat avui a Barcelona la nova seu de l’Associació Espanyola de Productors de Vacum de Carn a Catalunya, Asoprovac Catalunya, que es troba al carrer Escipió, on ha descobert una placa inaugural.
Un moment de l'acte
El conseller Pelegrí durant la inauguració
Asoprovac és l’organització professional més representativa del sector productor de vacum de carn espanyol i agrupa el 80% de la producció de tot l’Estat. Constituïda per associacions d’àmbit autonòmic, l’entitat té més de 3.000 associats.
 
La nova seu d’Asoprovac Catalunya permetrà un millor serveis als associats, ja que es passa d’un espai de 30 metres quadrats al carrer Viladomat a la nova seu, de 100 metres quadrats, al carrer Escipió, antiga seu del Col·legi de Veterinaris.
 
En la seva intervenció, el conseller Pelegrí ha volgut fer un reconeixement de la importància d’Asoprovac Catalunya, l’associació autonòmica més important d’Asoprovac a nivell estatal, tant pels seus afiliats com des del punt de vista ramader. El conseller ha afegit que les relacions entre el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM)  i Asoprovac són molt cordials.
 
D’altra banda, el Pelegrí ha donat les gràcies a Asoprovac Catalunya per la seva participació en la comissió de seguiment de la reforma de la PAC, comissió que va finalitzar la seva tasca el passat dilluns. En aquest sentit, el conseller ha demanat que l’organització faci gestions per tal que la Comissió Europea pugui tenir en compte les esmenes catalanes a la reforma.
 
Finalment, Pelegrí ha mostrat la seva satisfacció per aquest canvi de seu, que facilitarà que Asoprovac Catalunya pugui desenvolupar la seva tasca amb més mitjans. I ha manifestat que Asoprovac Catalunya  ha de ser una associació autonòmica viva i dinàmica, que treballi per fer front a la crisi.
           
 

1  

Imatges

Un moment de la inauguració

Un moment de la inauguració 5046