Bombers

Cinc mitjans aeris van cap al foc de la Ribagorça aragonesa

query_builder   11 març 2012 16:36

event_note Nota de premsa

Cinc mitjans aeris van cap al foc de la Ribagorça aragonesa

  • Quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat s’hi troben al lloc per donar suport a les tasques d’extinció i per vigilar la zona catalana

 

  • El foc està al límit del terme municipal de Vilaller (Alta Ribagorça) en una propagació descendent de la població aragonesa de Castanesa
Els Bombers de la Generalitat s’han sumat als efectius aragonesos per fer front a l’incendi que afecta, des del passat dia 9, la Ribagorça aragonesa.
 
Des dels primers moments en què es va rebre l’avís, dues dotacions terrestres han fet tasques de supervisió i de recolzament. Ara, quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat es troben al lloc, així com el cap de guàrdia que farà una valoració de la situació.
 
Quatre Avions de Vigilància i Atac (AVA) dels Bombers de la Generalitat, juntament amb un helicòpter Kamov que havia estat cedit pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, treballen a la zona de l’incendi.
 
Segons les darreres informacions no ha calgut realitzar cap evacuació preventiva dins de Vilaller, ja que la zona habitada queda allunyada del front de l’incendi.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 11 de març de 2012
16.36 hores