Servei Català de Trànsit

Balanç incidències més destacades del cap de setmana del 9 al 11 de març

query_builder   11 març 2012 20:12

event_note Nota de premsa

Balanç incidències més destacades del cap de setmana del 9 al 11 de març

·        Fins a les 20.00 h, hi ha hagut 3 accidents mortals a les carreteres i autopistes catalanes amb 4 persones mortes i 3 ferides greus
·        Diumenge va quedar normalitzada l’última carretera afectada pels incendis del Baix Empordà
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat tres accidents mortals, amb el resultat de 4 víctimes mortals i 3 ferits de gravetat, aquest cap de setmana, des de les 15.00 h del passat divendres 9 de març fins a les 20.00 h d’avui diumenge 11. 
 
Els tres accidents mortals es van produir dissabte. El primer d’ells a la GI-674 a Llagostera (Gironès, Girona) quan es va produir un topada entre una motocicleta i un turisme que va provocar la mort del motorista, un home de 33 anys. El segon accident va tenir lloc a l’Eix Transversal, a la C-25, a l’altura de Rajadell (Bages, Barcelona) on va haver-hi un xoc frontal entre un camió que transportava planxes d’alumini, un tot terreny i una furgoneta. Els dos ocupants del tot terreny van morir, un home de 67 anys i una dona de 63, mentre que els altres dos conductors van resultar ferits greu. El tercer, i últim, accident també va succeir a la C-25, en aquest cas al municipi de Manresa (Bages, Barcelona) quan un turisme va envestir un altre provocant la mort d’un home de 54 anys i deixant ferida de gravetat una altra persona. En aquest darrer accident els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor causant de l’accident per un presumpte homicidi imprudent i contra la seguretat del trànsit, ja que conduïa gairebé quadruplicant la taxa d’alcoholèmia, a més de donar positiu en el control de drogues.
 
El problemes de mobilitat al llarg del cap de setmana han estat els següents:
 
* Aquesta tarda de diumenge s’han registrat les següents incidències:
 
- 11,5 km a l’AP-7 a Martorell sentit Barcelona.
- 10 km a l’AP-7 a Sant Sadurní d’Anoia sentit Barcelona.
- 10 km  a la C-16 entre la Nou de Berguedà i Bagà sentit Barcelona.
- 6,5 km a la C-32 a Sitges sentit Barcelona.
- 6 km a l’A-2 a Pallejà sentit Barcelona.
- 4 km a la C-14 a Organyà sentit Barcelona.
- 2 km a la C-14 a Oliana sentit Barcelona.
 
* Al llarg de dissabte, el trànsit va ser puntualment complex en els següents punts:
 
-          Es van tallar per un incendi forestal al Baix Empordà dues vies: la GIV-6821 entre Tossa de Mar i Llagostera, i la GI-682 entre Tossa i Sant Feliu de Guíxols. Ambdues es va normalitzar el matí de diumenge.
-          Els tres accidents mortals van obligar a tallar la GI-674 i la C-25
-          Una manifestació a la C-58 a Viladecavalls va tallar aquesta via durant mitja hora i una marxa lenta a la B-10 (Ronda del Litoral) va provocar lentitud en aquesta via sentit Llobregat.
 
 
* Divendres a la tarda es van registrar diverses incidències que van provocar problemes en els següents punts:
 
- La N-260 a Soriguera va estar tallada durant cinc hores i mitja per un incendi forestal. Mentre que aquesta via al seu pas per Pont de Suert va romandre tallada fins el dia següent.
- L’A-2 a Pallejà en sentit Lleida va tenir 6 km de retencions per un accident.
- I dues manifestacions, una a la C-1413a a Sant Cugat del Vallès, i l’altre a la B-20 (Ronda de Dalt) a Barcelona, van provocar problemes puntuals.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 9 al 11 de març

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 9 al 11 de març
PDF | 56