Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

La vicepresidenta del Govern visita les zones afectades pels incendis del Pirineu Occidental

query_builder   12 març 2012 16:00

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta del Govern visita les zones afectades pels incendis del Pirineu Occidental

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, han visitat durant la jornada d'avui dilluns 12 de març les zones afectades pels incendis de Baix Pallars - Gerri de la Sal (Pallars Sobirà), Valls de Valira - Calbinyà (Alt Urgell) i el Pont de Suert - Viu de Llevata (Alta Ribagorça).

Segons comunicat d'avui, a les 10.35 hores, del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) i de Protecció Civil, aquests incendis es troben actualment controlats.

A primera hora, la Vicepresidenta s'ha reunit al Pont de Suert amb els alcaldes dels municipis afectats pels incendis de l'Alta Ribagorça i el president del Consell Comarcal. Posteriorment s'ha trasllat al municipi de Baix Pallars on ha tingut una trobada amb els alcaldes del Jussà i del Sobirà dels municipis afectats i amb els presidents d'ambdós consells comarcals. Acte seguit, la vicepresidenta Ortega ha visitat el nucli de Peramea per conèixer de primera mà amb els veïns el perill viscut durant la tarda del passat dijous i avaluar, amb els propietaris, els danys ocasionats en la granja i en el paller que es va cremar.

Per finalitzar la visita, la Vicepresidenta s'ha desplaçat a la Seu d'Urgell per reunir-se a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell amb els alcaldes afectats pels incendis i els representants del Consell, per tractar les conseqüències dels incendis dels darrers dies en aquesta comarca.