Joventut

La jornada "JOVES+TREBALL" a Girona reflexiona sobre el potencial del món local en la formació i el treball juvenil

query_builder   15 març 2012 10:30

event_note Nota de premsa

La jornada "JOVES+TREBALL" a Girona reflexiona sobre el potencial del món local en la formació i el treball juvenil

El director general de Joventut assenyala les administracions locals com aliats estratègics per impulsar polítiques d’inserció laboral
El director general de Joventut, Toni Reig, ha assenyalat les administracions locals “com aliats indispensables a l’hora d’impulsar polítiques de proximitat en matèria d’inserció laboral i d’oferir informació i assessorament a les persones joves”. Atesa la seva proximitat a la ciutadania, “ningú millor que elles no en coneix les necessitats i les demandes concretes” ha manifestat durant la presentació de la jornada a Girona ‘JOVES+TREBALL’, que ha comptat amb l’assistència de més d'un centenar de professionals i agents del món local i associatiu vinculats a les polítiques de joventut.
 
Aquest monogràfic dedicat a la formació, l’ocupació i el treball, ha estat organitzat per la Coordinació Territorial de Joventut a Girona, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació. Després de la presentació de la sessió ‘Joves, treball i món local’, durant la jornada es donen a conèixer experiències municipals, comarcals i d’entitats especialitzades en projectes adreçats al col·lectiu jove. També s’exposen els principals recursos disponibles, de l’entorn públic i privat, per iniciar i activar polítiques per a la joventut.
 
Quarta edició del JOVES+
Des de l’any 2008 la Coordinació Territorial de Joventut a Girona organitza el “JOVES+”, una jornada monogràfica que compta amb el suport d’altres departaments, administracions o agents, i en què es donen a conèixer programes, projectes destacats i recursos existents, entorn la temàtica seleccionada. La primera edició es va dedicar a l’emprenedoria, la segona a la internacionalització dels joves i la tercera als creadors de cultura. En aquesta quarta edició s’ha volgut centrar en l’àmbit laboral perquè és un dels aspectes que més preocupa a les persones joves.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia